top of page

WU MEI

Wu Mei heeft een heel ander concept dan de traditionele, westerse huidverbetering. 

Hun producten zijn gebaseerd op volledig natuurlijke, fytotherapeutische ingrediënten, met de kennis van de klassieke principes van anti-aging uit het oude China. 

Het concept van schoonheid en een jeugdige uitstraling van je huid, vanuit de Chinese geneeskunde, is dat Qi en Bloed rijkelijk moeten kunnen stromen. Met Qi refererend naar de stofwisseling van elke cel en met Bloed refererend naar een microcirculatie systeem. 

Dus in de Chinese geneeskunde ligt de focus op het optimaliseren van dit Qi en Bloed mechanisme, terwijl in de westerse cosmetology de behandeling bestaat uit het verrijken van de huid met verschillende substanties. 

De huid kan niet altijd alles opnemen wat je er op smeert. Je kan het vergelijken met een transportband. Je kan er zoveel opleggen als je wil, als hij niet beweegt gebeurt er niets. Meer nog, je kan het circulatievermogen van je huid overbelasten en zodoende zelfs de normale metabole functie blokkeren. Zo krijg je oversaturatie van de huid. 

Wu Mei Analyse facial

Intake + huidanalyse - reiniging - peeling - serum - dagcreme - jaderoller

Wu Mei Recovery facial

Intake + huidanalyse - reiniging - peeling - guasha - serum - cupping - serum - algen masker - dagcreme - jaderoller

Wu Mei Allround deluxe facial

Intake + huidanalyse - reiniging - guasha - peeling - serum - cupping - serum - algen masker - vliesmasker - massage - dagcreme - jaderoller

€ 49,-

€ 75,-

€ 95,-

bottom of page